Byggt av dina drömmar och behov. Inte någon annans.

Equality Living är en del av arkitektkontoret Equator Stockholm, som med 65 års erfarenhet i branschen vet hur man skapar ett boende med konsumenten i fokus.
Genom att aktivt driva idén om egenproducerade bostäder vill vi ge dig som konsument mer makt över ditt boende, redan innan huset är byggt. Vår ambition är att etablera egenproducerade bostäder i Sverige och samtidigt fungera som projektledare och samlingsplats för egenproduktion. Baserat på utvecklingen i andra länder ser vi framför oss att egenproducerade lägenheter kommer att utgöra ett viktigt alternativ på framtidens bostadsmarknad.

Det behövs fler aktörer på marknaden när det gäller nyproduktion av bostäder. 

Equality Living är katalysator, mötesplats och professionell rådgivare när det kommer till att förverkliga och etablera egenproducerade bostäder.

Vi hjälper dig från grunden

Du som lockas av tanken på egenproduktion är förmodligen en kunnig och engagerad person som är van att ta beslut. Det betyder inte att du också måste ha kunskap och erfarenhet av att planera och bygga ett flerfamiljshus. Det behövs inte. Vi från Equality Living kommer att aktivt bistå med råd och projektledning genom hela processen. Från obebyggd tomt, via byggrätt till inflyttningsklar bostad.

Anders Blomkvist

Fastighetsekonom, Projektledare

Emilie Mahé

Arkitekt, Projektledare

Yves Chantereau

Arkitekt, Projektledare