Vilka är vi?

[bunch_revslider _id="320297" slider_slug="eq-om-oss"]

Om EQ Living

EQ Living grundades 2018, som ett alternativ till de traditionella bostadsutvecklarna. Vi såg att bostadsproducenter fokuserade allt mer på att skapa egna vinster, och mindre på att skapa bra bostäder till de som ska leva i dem. Vi har valt att göra precis tvärtom. Istället för standardiserade lägenheter bygger vår idé på flexibilitet och valfrihet. Vi erbjuder en process där våra kunders behov och drömmar står i centrum och vi levererar en nyckelfärdig bostad.

Vi arbetar kontinuerligt med att få fler att upptäcka vår form för bostadsutveckling. Framförallt kommuner och privata markägare för att finna lämplig mark för att bygga livsmiljöer med ett högt mervärde.

VÅRT MÅL

Att erbjuda så många som möjligt en skräddarsydd bostad till ett konkurrenskraftigt pris.

Våra värderingar

Vi drivs av att våga tänka nytt, göra annorlunda och utmana traditionella sätt.

Vi följer högt ställda kvalitetsstandarder i alla produktionssteg, från planering till färdig produkt. Vi står vi bakom allt vi gör med stolthet.

Vi arbetar för att ge våra kunder de lösningar som är bäst anpassade för deras behov och önskemål. Vi bryr oss om varandra genom att vara stödjande, respektfulla och ärliga.

[bunch_team _id="563556" style0="1" column="4" cat="team1" sort="date" order="ASC"]

Våra ägare

Equator består av arkitektkontoret Equator Stockholm AB och utvecklingsbolaget Equator Fastighetsutveckling AB med dotterbolaget EQ Living (Equality Living Nordic).

Tillsammans har vi en bred och djup blandning av kompetenser. Equator Stockholm har ritat bostäder i över 65 år och har en stor kunskap och insikt i hur ett hem kan utformas.

I Equator Fastighetsutveckling finns lång erfarenhet inom fastighetsinvestering, -finansiering och -utveckling. Denna kunskap och erfarenhet kommer dig till gagn när du är med och skapar ett projekt tillsammans med oss.