Byggt av dina drömmar och behov. Inte någon annans

Genom att aktivt driva idén om egenproducerade bostäder vill vi ge dig som konsument mer makt över ditt boende, redan innan huset är byggt. Vår ambition är att etablera egenproducerade bostäder i Sverige och samtidigt fungera som projektledare och samlingsplats för egenproduktion. Baserat på utvecklingen i andra länder ser vi framför oss att egenproducerade lägenheter kommer att utgöra ett viktigt alternativ på svenska bostadsmarknaden.

Det behövs fler aktörer på marknaden när det gäller nyproduktion av bostäder. 

Equality Living är katalysator, mötesplats och professionell rådgivare när det kommer till att förverkliga och etablera egenproducerade bostäder.

Egenproduktion bygger på dina villkor

Dagens bostadsutvecklare köper mark i ett större exploateringsområde, bygger standardiserade hus efter egna ritningar och hoppas sedan att du ska köpa en lägenhet som i de allra flesta fall varken är anpassad eller utrustad efter dina behov och önskemål. Vore det inte bättre om du själv fick vara med från början, välja en plats du gillar, designa din egen lägenhet och sedan vara med och se till att huset blir byggt?

Med egenproducerade lägenheter vill vi öppna för ett nytt sätt att tänka, planera och agera när det gäller produktion av flerfamiljshus och radhus. De gemensamma besluten tar du i demokratisk anda tillsammans med dina grannar. Besluten för din egen bostad tar du själv.

Vi hjälper dig redan från grunden

Du som lockas av tanken på egenproduktion är förmodligen en kunnig och engagerad person som är van att ta beslut. Det betyder inte att du också måste ha kunskap och erfarenhet av att planera och bygga ett flerfamiljshus. Det behövs inte. Vi från Equality Living kommer att aktivt bistå med råd och projektledning genom hela processen. Från obebyggd tomt, via byggrätt till inflyttningsklar bostad.

Equality Living är en del av arkitektkontoret Equator Stockholm, som med 65 års erfarenhet i branschen vet hur man skapar ett boende med konsumenten i fokus.

Yves Chantereau

Arkitekt, Projektledare

Emilie Mahé

Arkitekt, Projektledare

Anders Blomkvist

Fastighetsekonom, Projektledare