Välj ett hem anpassat efter ditt liv

När du köper en nyproducerad bostad tror vi att du gärna vill att den ska vara anpassad efter dina behov och önskemål. Livet blir så mycket roligare då. Därför har vi tagit fram ett system där du väljer storlek, planlösning och inredning – och vi levererar ett nyckelfärdigt hem.

Radhus, kedjehus eller lägenhet i ett flerbostadshus? Det är du, dina blivande grannar och platsens förutsättningar som beslutar vilka boendeformer ni vill ha. Vårt val av smart byggteknik ger stor valfrihet och garanterar bostäder med god kvalitet och design.

Kvadratfrihet

Kvadratfrihet är precis vad det låter som; möjligheten att använda sina kvadratmeter precis som man vill.

En bostad är en av livets största investeringar, då är det viktigt att det blir bra också. 

Du bestämmer

– Antal kvadratmeter
– Hur du vill disponera dem
– Inredning och golv
– Vitvaror och utrustning

En eller flera våningar, öppet och socialt eller fler egna vrår, uteplats eller en hel trädgård… Möjligheterna är många och tål att tänkas på, men du kan alltid få hjälp på vägen av våra arkitekter.

Hur funkar det ?

Radhus, kedjehus eller lägenhet i ett fler bostadshus? Det är du, dina blivande grannar och platsens förutsättningar som beslutar vilka boendeformer ni vill ha. Vårt val av smart byggteknik ger stor valfrihet och garanterar bostäder med god kvalitet och design. 

Ni bestämmer även om vilka gemensamma utrymmen och lösningar ni vill ha. Solpaneler, laddstationer, bilpool eller kanske ett växthus och en snickarbod?

PLANERING OCH PROJEKTERING

Tillsammans med oss och dina blivande grannar planerar du husets utseende och vilka gemensamma utrymmen ni vill ha. För din egen bostad väljer du storlek och planlösning efter dina behov.

EQ Living ser till att framtagna lösningar följer kommunens och myndigheternas regler och riktlinjer.

STORLEK OCH PLANLÖSNING FÖR DIN BOSTAD

För din egen bostad väljer du typ, storlek och planlösning efter dina behov.

För att kunna säkra byggentreprenadens tidsplan och budget tas slutgiltigt beslut om storlek och placering för varje bostad. 

INREDNING AV DIN BOSTAD

Nu skall alla individuella bostäder detaljplaneras. Du kommer att vara med och utforma din nya bostad samt välja funktioner, material och utseende precis som du vill.

Om du inte är så road – eller inte hinner – delta i detaljplaneringen kan du välja att överlåta det åt oss. Oavsett hur du vill göra hjälper vi dig genom hela processen.

Klimatsmart med hög kvalitet

HÅLLBART MED HÖG KVALITET

Våra hus kommer i färdiga delar som byggs i korslimmat trä (KLT). Våra leverantörer har egen produktion i inomhusmiljö. Det garanterar byggkvaliteten och ger energi- och kostnadseffektiva hus byggda i hållbart material.

Helt enkelt framtidens bostadshus!

KOSTNADSEFFEKTIVT PÅ ALLA SÄTT

Tillsammans ser vi till att du får den bostad du drömt om till ett pris du har råd med.

Eftersom vi bygger i fabriker som levererar direkt till byggarbetsplatsen får vi korta ledtider och lägre kostnader. Samtidigt som vi har möjlighet att bygga de speciallösningar du vill ha.

EN TRYGG VÄG TILL DITT NYA HEM

Med över 65 år i branschen och med professionella partners inom bygg, ekonomi och juridik garanterar vi ett framgångsrikt projekt.

Vår nyckelfärdiga lösning ger dig möjlighet att fokusera på bostadens innehåll, utformning och personliga val. Allt det andra tar vi hand om.

Valmöjligheter

 
 

Du anger vilka funktioner du vill ha i din bostad och vilken storlek du behöver. Därefter utarbetar du tillsammans med EQ Living en planlösning som är anpassad efter dina behov. Därefter väljer du material, ytskikt och maskinell standard.

Men om du inte är så road av att delta i detaljplaneringen – eller inte hinner – kan du välja att överlåta det åt oss.